Oto Çekici

Oto Çekici

Uzman ekibimiz şilenin oto çekici hizmetini götürmektedir. Müşteri memnuniyetini ilke eden firmamız hızlı bir şekilde şile araç kurtarma ekibimiz probleme çözüm getirmektedir. Oto kurtarıcı ve yol yardım ekibimiz haftanın tüm günü 7/24 hizmet veren firmamız bir telefon kadar uzağınızdayız.

Oto Kurtarıcı, 

Problem ne olursa olsun aramanız yeterli
Profesyonel yol yardım ekibimizle sizlere 7/24 hizmet vermekten mutluluk duyarız. Motor arızası, teker patlaması ve vb. durumlarda sigorta şirketiniz ile görüşmeniz veya direk olarak bizi arayıp çağırabilirsiniz biz sigorta şirketinizle izin adınıza işlemleri sağlarız ve siz ücret ödemeden en yakın sanayi veya gitmek istediğiniz yere ulaştırırız. Aracınızın aküsü bitmesi durumunda size büyük masraflar açıklamadan bulunduğunuz yere ulaşıp aracınıza akü takviyesi yaparak aracınızın çalışmasını uygun fiyatlara yapabiliriz. Herkesin başına geldiği gibi benzin ibresine aldanış etmeden yola devam etmiş olabilirsiniz ve yolda kalmış olmanız durumunda siz yorulmadan aracınızı itmeye gerek kalmadan en yakın benzin istasyonuna sizi götürür ve sizi bu araç itmek durumdadır kurtarmış oluruz.

OTO KURTARICI
Oto Çekici

Oto Kurtarma

Aracınızın anahtarı içindeyken kapıyı kapatıp kapanında otomatik kitlenmesi durumunu yaşamanız durumunda sizi en yakın oto çilingirciye götürerek bu zor durumdan çıkarmış oluruz. Şirketinizin aracı yolda kalmış olabilir ve o an masraflar ve cebinizden çıkmak zorunda kaldığı için size fatura keserek şirketinizden paranızı temin etmiş olursunuz. Kaza yapmanız durumunda bize ulaşarak hızlı bir şekilde bulunduğunuz konuma ulaşıp kalite ağva çekici hizmeti alabilirsiniz. Kaza yapmanız durumunda olay yerine vardığımızda ufak yaralarınız olması durumunda pansuman malzemesi bulundurmaktayız ve hastaneye gidene kadar ufak yaralarınız için mikrop kapmaması ve açık yaranızın var ise pansuman aletleriyle kapatıp sağlığınız için bu önemli konuyu eksik etmemekteyiz.

Yol Yardım,
oto çekici ekibi ile güvenli araç kurtarma
Bizlere telefon ile ulaştığınızda konumunuzu tam olarak belirtmeniz sizlere ulaşıma sürecini kısaltmış olacaksınız. Eğer akıllı bir telefon kullanıyorsanız bizlere whatssapp üzerinden konum göndermeniz ağva oto kurtarma ekibinin sizlere tam noktada vakit kaybetmeden ulaşmasını sağlayacaksınız. Konum yardımı ile sizlere ulaştıktan sonra öncelikle aracınızı ve sizleri güvene almaktayız. Aracınızın 15 metre arkasına uyarıcı bir levha koymaktayız. ağva yol yardım ekibi aracınızı ve sizleri sonraki aşamalarda kaza olma olasılığına karşılık önlem aldıktan sonra aracınızı çekme işlemini yapmaktadır. Çekme işleminin ardından işlem hakkında fatura kesilmektedir. İleri ki süreçte bir problem olduğunda fatura ile hukuki olarak işlem yapabilmek hakkı verilmiş olmaktadır.

Yazar:

Önceki Yayın
First